Płatki drożdżowe nieaktytwne Targroch 250g
Opis
Płatki drożdżowe nieaktywne 250g
Przeznaczenie: płatki drożdżowe TAR-GROCH to jadalna, nieaktywna postać drożdży. Mają niesamowity aromat, a także smak, który przeplata nutę serową, orzechową oraz delikatną słodycz.
Rezultaty: płatki drożdżowe TAR-GROCH stanowią cenne źródło węglowodanów, białka, tłuszczu, błonnika, składników mineralnych oraz witamin. Właściwości płatków drożdżowych wynikają z zawartości w nich odpowiednich składników odżywczych, takich jak: białko, błonnik, kompleks witamin z grupy B, kwas foliowy, magnez i potas, chrom, wapń, witamina D, witamina C.
Sposób użycia: płatki drożdżowe można wykorzystać na wiele sposobów, np
-
dodać do jogurtu naturalnego, kefiru;
-
dodać do zupy, sosu, w ramach zagęszczenia konsystencji;
-
posypać zdrową kanapkę wzbogacając jej smak
Praktyczne porady: płatki drożdżowe są dobrym sposobem, by wzbogacić jadłospis wegetarian o pełnowartościowe proteiny.
Od producenta: w zakładzie TAR-GROCH pakowane są również migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, zawierające gluten, orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie śladowych ilości tych surowców.
Konfekcja: 250 g w wygodnym opakowaniu ze struną, umożliwiające wielokrotne otwarcie bez ryzyka zawilgocenia produktu.
Skład produktu: 100% płatki drożdżowe nieaktywne.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.