DARMOWA DOSTAWA

                PRZY ZAKUPIE POWYŻEJ

                          200 ZŁ 

       Nie dotyczy dostawy za pobraniem.

Polecani producenci
Promocje
Butelka miedziana na wodę Sattva 950ml
120,00 zł 84,00 zł
szt.
Cień w kredce Kingsize nr 14 PuroBIO
35,50 zł 28,40 zł
szt.
Pomada do brwi BrowMade 03 PuroBIO 4ml
54,00 zł 43,20 zł
szt.
Konturówka lip/eye 38 PuroBio
26,50 zł 21,20 zł
szt.
Baza pod cienie do oczu 03 PuroBIO 7ml
35,50 zł 28,40 zł
szt.
Cień mono 12 wkład wymienny PuroBIO 2,5g
25,50 zł 20,40 zł
szt.
Pomadka do ust 02 PuroBIO 3,5g
53,90 zł 43,12 zł
szt.
Róż mineralny Pale Jasper REFILL Pixie Cosmetics 4,5g
44,00 zł 29,00 zł
szt.
Kompaktowy cień do powiek PuroBio 06 2,5g
33,50 zł 26,80 zł
szt.
Pomadka do ust 09 PuroBIO 3,5g
53,90 zł 43,12 zł
szt.
Pędzel duży do cieni N.08 PuroBio
49,00 zł 39,20 zł
szt.
Cień mono ECO 04 PuroBIO 2,5g
33,50 zł 26,80 zł
Producenci

Olej neem z miodoli indyjskiej Etja 50ml

Dostępność: towar dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 11,00 zł 11.00
ilość szt.
Zyskujesz 11 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Etja
Kod produktu: 1E57-480C8

Opis

OLEJ NEEM Z MIODOLI INDYJSKIEJ / Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil/

Opis produktu: Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion drzewa miodli indyjskiej stosowany w wielu preparatach ajurwedy/. Zawiera znaczne ilości NNKT oraz witaminy C i E. Ze względu na działanie antybakteryjne, przeciwwrzodowe i łagodzące jest często stosowany przy egzemach, łuszczycy, łupieżu oraz stanach zapalnych. Reguluje pracę gruczołów łojowych, zmniejsza ilość wydzielanego sebum, likwiduje pryszcze. Sprawdzi się w pielęgnacji paznokci i włosów. Doskonały do cery zniszczonej, suchej i skłonnej do wyprysków. UWAGA! Oleju nie należy stosować do pielęgnacji skóry dziecka i kobiet w ciąży. W temperaturze poniżej 23 stopnic C zastyga.

Sposób użycia:

• Mieszać z innym olejem kosmetycznym (olejem ze słodkich migdałów BIO lub olejem z pestek moreli) do 90%
   i stosować bezpośrednio na skórę,

• Stosować w olejowych kąpielach w rozcieńczeniu z innym oleje nośnikowy

  • wcierać we włosy -  silnie nawilża suchą skórę głowy, wzmacnia włosy od cebulek stymulując ich wzrost oraz pomaga szybko pozbyć się łupieżu.

• W rozcieńczeniu z innym olejem nośnikowym i dodatkiem olejku z drzewa herbacianego tworzy serum
   o silnym działaniu na walkę z trądzikiem

• stosować jako dodatek do kremów i balsamów - zwiększa działanie kosmetyku w walce z suchą skórą,

• silny dodatek o właściwościach bakteriobójczych i grzybobójczych do kąpieli stóp - pomaga zwalczyć grzybicę
   stóp,

 • mieszany z olejem z nasion dzikiej róży i stosowany punktowo regeneruję drobne skaleczenia i rany,

 • stosować jako dodatek aromaterapeutyczny do masaży, który pomoże przywrócić zdrowie psychiczne

Pochodzenie: Indie

Pojemność: 50ml

Olej nośnikowy jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl